23948sdkhjf

Ny Kel-Berg/Knapen til Søren Rasmussen & Søn

Lastas leverer ny walking floor trailer.

Lastas har leveret denne nye fireakslede Kel-Berg/Knapen walking floor trailer til Søren Rasmussen & Søn.

Chassiset er opbygget på et selvbærende stålchassis, kongeboltkonstruktion er svær/stabil stålprofil, aluminiums-hjælperamme for selvbærende konstruktion, for mindre egenvægt og større volumen.

Kassen er opbygget med sider af 3/2 mm tykkelse og 600 mm brede aluminiumssider, som er fuldsvejst indvendig, Special overkantsprofil med løbeskinne-skillevæg, Cargo Floor CF 500 SL-C bundsystem med 8 mm alu. bundbrædder i glat udgave, med CF betjening, bagdøre i alu.profiler med 2 lukkestænger i stål, monteret kost- og skovlbeslag og plastværktøjskasse i venstre side foran aksler, 3-trins stige i bag, 3 m stige og stopklodser, alm. rullepresenning i cremehvid, Zepro 2.000 kg foldelift, presenningsdug i bund af trailer, der ruller ud bagfra samt mandskabslem i venstre side af frontvæggen.

Traileren er leveret med 4 x 9 tons BPW-aksler med tromlebremser. 1. og 4. aksel er hævbar, og 4. aksel er selvstyrende og har en tilladt totalvægt på 48.000 kg. Desuden har traileren en volumen på 90,6 kubikmeter.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078