23948sdkhjf

Serman & Tipsmark skal renovere Hadsundbroen

Den nordjyske hydraulikvirksomhed vinder licitation udbudt af Vejdirektoratet.

Vejdirektoratet har netop underskrevet kontrakten med Serman & Tipsmark om renovationen af Hadsundbroen, der fører landevejen mellem Randers og Aalborg over Mariager Fjord.

- Vejdirektoratet gennemgår en gang om året de danske broer for at komme fejl og uforudsete hændelser i forkøbet, og det var nu blevet Hadsundbroens tur. Det er efterhånden en ældre bro, og derfor kom renoveringen i udbud, således at broen fortsat kan fungere optimalt for de mange trafikanter, der hver dag benytter den, siger Lis Lassen, der er bygværksansvarlig hos Vejdirektoratet.

Hadsundbroen blev bygget i 1976 og er en moderne lavbro med to broklapper. Det er broens otte cylindere, der får broklapperne til at åbne og lukke, som Serman & Tipsmark nu får ansvaret for at fremtidssikre.

- Det er altid spændende at skulle tilpasse nye løsninger til eksisterende konstruktioner, da der kan forekomme nogle særlige forhold, som vi skal tage hensyn til. I forhold til Hadsundsbroen skal vi have installeret nye cylindere, der er særligt egnet til et maritimt miljø, så de kan holde mange år ud i fremtiden, siger Henning Dybro, teknisk chef hos Serman & Tipsmark. /anga.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094