23948sdkhjf

Fynsk opfindelse vil erobre verden

Ergolash har fået verdenspatent på løsning til vognmandsbranchen; et innovativt surringsbånd.

Den fynske virksomhed Ergolash er klar til at erobre internationale markeder med produktet Ergolash, som de fire ejere Jackie Bøllingtoft, Jesper Skalshøi, Carsten Sørensen og Thomas Visti ser som fremtidens surringsbånd til transportbranchen.

- Idéen er simpel, og dem der har set det, kan med det samme se perspektiverne. Ved at designe skralden, som surringsbåndet skal spændes med, så chaufførerne ikke behøver at føre det lange surringsbånd ind for enden, men ind fra siden, kan man spare rigtig meget tid. Det er meget lettere for chaufføren, som ikke skal bøvle med slidte og flossede surringsbånd. Med Ergolash kan arbejdet udføres nemmere og hurtigere både med og uden arbejdshandsker på, siger Jackie Bøllingtoft og fortsætter:

- Løsningen virker super simpel, men det har alligevel taget mange kræfter og meget tid at få produktet sat i produktion i den høje kvalitet, vi ønsker. Udover mange års udviklingsarbejde og tilhørende investeringer har vi derudover valgt at gå hele vejen og har søgt og fået verdenspatent på vores opfindelse. Det er ikke noget man bare lige får, men det har været afgørende for os. Vi tror så meget på vores idé, at vi naturligvis også vil bruge de nødvendige midler på at beskytte den, siger Jackie Bøllingtoft.

Thomas Visti Jensen er netop trådt ind i ejerkredsen af Ergolash, som drives med Jesper Skalshøi i spidsen som direktør.

- Man kan undre sig over, hvorfor der ikke er nogen der har tænkt på det her noget før. Udover at chaufføren hurtigt vil opdage, hvor meget nemmere Ergolash er at arbejde med, så vil vognmændene forhåbentlig også få øjnene op for det tidsbesparende element, der er ved at bruge det. Tid er penge, også i transportbranchen. Og den besparelse man kan opnå, går direkte på bundlinjen. Det forsøger vi at anskueliggøre på forskellige måder i vores markedsføring, og med en beregner på vores hjemmeside, siger Jesper Skalshøi, som har erfaring i at producere og sælge mange forskellige produkter til industrien i Skandinavien. /anga.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125