23948sdkhjf

Krone i ny aftale med Shippeo

Tilfører avanceret overvågnings-it til køletrailere.

Den tyske trailerproducent Krone og den franske it-virksomhed Shippeo danner strategisk partnerskab inden for globalt integrerede tracking services.

Ifølge Krone betyder det nye samarbejde, at Krone bliver den første trailerproducent, der kan levere realtids ETA (Estimated Time of Arrival) inden for selskabets egen flådestyringsløsning Krone Telematics.

Stefan Binnewies, driftsdirektør i Krone:

- Der er en stigende efterspørgsel på trailere med indbygget ETA-forudsigelse for at kunne styre transporterne mere effektivt. Krones trailere er meget moderne, og nu tilfører vi mere verdensklasse IT til vores portefølje. Vores trailere vil være klar til afskibernes digitale krav. Vi vil gerne tilbyde de førende løsninger på markedet, og Shippeos ETA er den mest præcise og troværdige, der er på markedet, siger Stefan Binnewies.

Lucien Besse, driftsdirektør i Shippeo:

- I dag benytter mange logistikvirksomheder sig fortsat af papirbaserede systemer, hvor chaufførerne skal bekræfte, at køletransporter imødekommer den strenge lovgivning. Men med temperaturmålinger i realtid, underrettes kunderne nu, så snart temperaturen begynder at ændre sig. Det gør det muligt at undgå potentielle overskridelser af maksimale temperaturer og muliggør elektronisk leveringsdokumentation, siger Lucien Besse. /anga.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095