23948sdkhjf

Hvem skal have fingre i FDE-midler?

Ny ansøgningsrunde til midler fra FDE Fonden.

FDE Fonden åbner nu op for en ny ansøgningsrunde til midler fra Fonden.

I denne ansøgningsrunde kan der gives støtte til følgende hovedområder:

Forskning og innovation

Økonomisk støtte til forskning og innovationsprojekter, der kan understøtte og videreudvikle dansk godstransport og logistik, som f.eks. inden for områder som: ”Klima og miljø”, ”Digitalisering og automatisering” og ”Tiltrækning af kvalificeret arbejdskraft”.

Videnspredning og uddannelse

Økonomisk støtte til uddannelsesinstitutioner direkte rettet mod godstransport- og logistikområdet i forhold til løbende udvikling af uddannelsernes indhold og udvikling af nye uddannelser. Økonomisk støtte til studierejser og studieophold samt praktik- og uddannelsesophold tildelt gennem uddannelsesinstitutioner, organisationer mv,, der tilfører ansøgeren/ansøgerne ny viden og inspiration direkte rettet mod godstransport- og logistikområdet.

Færdselssikkerhed

Økonomisk støtte til projekter og initiativer, der øger færdselssikkerheden mellem lastbiler og øvrige trafikanter.

Erhvervets image og historie

Økonomisk støtte til projekter og initiativer, der fremmer godstransport- og logistikbranchens omdømme og synlighed. Økonomisk støtte til projekter, der fastholder dansk landevejstransports historie, ex. i form af bogudgivelser, der tilføjer nye kapitler til branchens historie. Økonomisk bistand til forskellige former for seniorarrangementer for forhenværende indehavere/ledere af vognmands-/transportvirksomheder.

Fyrtårns-/signaturprojekter

Fonden kan på eget initiativ igangsætte og støtte innovative projekter og initiativer til gavn for godstransport- og logistikbranchen, der ligger inden for fondens støtteområder. Fonden kan også i særlige tilfælde støtte projekter i konkrete virksomheder forudsat at resultater og viden fra projektet bliver gjort tilgængelig for hele godstransport- og logistikbranchen.

Socialt

Økonomisk støtte til vognmænd, chauffører og administrative medarbejdere og deres familier samt medarbejdere tilknyttet godstransportbranchen, der på grund af færdselsuheld, alvorlig sygdom el. lignende er kommet i en trængt og ulykkelig situation.

Bestyrelsen forventer, at der kan udsendes svar på ansøgningerne i første halvdel af december 2020. /anga.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.203