23948sdkhjf

Torsten Steenholt blev årets supply chain leder

Branchen hædret ved Supply Chain Leaders Forum.

Torsten Steenholt fra Chr. Hansen er netop kåret som den bedste supply chain leder i Danmark ved det niende Supply Chain Leaders Forum, som CBS var vært for 9. september.

Hovedformålet med konferencen, som er arrangeret af Copenhagen Business School, Danmarks Tekniske Universitet, Syncronic og AAASCM, samt IDA Operations Management, er at bygge bro mellem forskning og erhvervsliv og mellem uddannelse og praksis.

Udover hæder til studerende fra både CBS og DTU for de bedste akademiske opgaver, der bringer værdi til erhvervslivet, nåede konferencen sit højdepunkt med afsløringen af den bedste supply chain leder i Danmark 2020. Valget faldt på Torsten Steenholt, EVP Global Operations, Chr. Hansen, som har præsteret flotte resultater i en kompleks, global organisation med 12 fabrikker og 20 distributionscentre, der dækker leveringen til markeder i hele verden med bæredygtighed i fokus. Torsten har sikret ubrudt leveringsservice til virksomhedens kunder igennem coronakrisens udfordringer og er desuden kendt for at dele sin store viden og begejstring for supply chain management og ledelsesmæssige emner på sociale medier, ved konferencer, foredrag og videooplæg, lyder det i en skriftlig meddelelse.

Prisen uddeltes igen i år af Syncronic, repræsenteret ved partner Henrik Knak efter en grundig analyse, der omfatter en bred og grundig vurdering af mange kriterier. Analysen og det endelige valg er gennemført af Katriina Schøier fra Korn-Ferry i samarbejde med bestyrelsen for SCLF.

Årets tema om grønne og bæredygtige forsyningskæder tiltrak sig stor opmærksomhed på konferencen, som i år på grund af corona-restriktionerne blev afholdt som en online konference. Over 250 danske erhvervsledere var tilmeldt til dette online event.

Under temaet ”Green Supply Chain Management – From plan to action” var der mange spændende indlæg og foredragsholdere. Emnerne spandt fra genopfindelse af forretningsmodellen over cirkulær økonomi og samarbejde tier-1 og tier-2 leverandører til udfordringer med at mange tiltag kræver en initial investering og et konstant arbejde med at sikre at fordelene kommer ind. /anga.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172