23948sdkhjf

Terberg trækker fra med ny terminaltraktor

Præsenterer den nye YT-serie.

Nu kan N.C. Nielsen præsentere en vaskeægte verdensnyhed, nemlig den nye Terberg YT-serie.

Den hollandske producent Terberg har løftet det tekniske niveau yderligere i den nye Yard Tractor-serie, der er specifikt designet til at flytte løstrailere i distributionscentre, havneterminaler, lufthavne og industrivirksomheder.

Den nye Terberg YT-serie består af flere varianter af Terberg YT 193/YT 223 (diesel Stage V-certificerede) og den fuldt eldrevne Terberg YT 203 EV-variant med den nyeste og højeffektive EV-teknologi, som giver den samme ydelse som de dieseldrevne udgaver. De innovative Terberg-maskiner er tilmed kompatible til brint som brændstof.

Den nye Terberg YT gør det muligt for N.C. Nielsen at tilbyde endnu flere løsningsmuligheder på heavy duty-området:

- Vi taler her om det ypperste inden for terminaltraktorer. Terberg har lagt et ekstra lag på af alting og skabt en robust, driftssikker og komfortabel terminaltraktor fra øverste hylde. Den repræsenterer et højt teknisk kvalitetsniveau med en række enkle, stærke og langtidsholdbare funktioner. Vi ser frem til, at vores kunder kan få glæde af alle disse nye funktioner og innovative nyskabelser, siger salgschef Jørgen Peter Lund fra N.C. Nielsen.

Terberg YT er udviklet med et robust, varmgalvaniseret og gennemtestet chassis, der kan modstå rustangreb fra vind, vejr og saltholdige kørearealer. Den klarer en maksimal skammelbelastning på 36 ton. Skamlen på Terberg terminaltraktoren kan justeres hydraulisk op og ned i forhold til den ønskede sammen- eller afkobling af trækker og trailer.

- Det fleksible Terberg YT-koncept giver rige muligheder for at vælge ekstraudstyr og få terminaltraktoren tilpasset præcist til transportopgaverne. Vi tilbyder en bred vifte af ekstraudstyr som eksempelvis ekstra hydraulik, lygteføring, luftudtag og træk – blot for at nævne nogle af mulighederne. Med Terberg YT har vi fået det bedste afsæt til at komme med en individuelt tilpasset Yard Tractor til vores kunder, udtaler Jørgen Peter Lund.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.047