23948sdkhjf

Hvem skal vinde årets Danish Transport Award?

ITD har fundet årets seks nominerede.

Brancheorganisationen ITD præsenterer nu de seks virksomheder, der er nomineret til Danish Transport Award 2020.

Ifølge ITD er prisen udtryk for et skulderklap til de små og store medlemsvirksomheder, der går foran og viser vejen. I år hylder ITD med Danish Transport Award grøn omstilling hos danske transport- og logistikvirksomheder.

De seks nominerede er Dania Connect A/S, Eurobulk Logistics A/S, Frode Laursen A/S, K. Hansen Transport A/S, Kaj Madsen Fjelstrup A/S og P. Fournaise A/S.

”De nominerede til Danish Transport Award er valgt ud fra et bredt og stærkt felt af virksomheder, som alle yder en imponerende indsats for den grønne omstilling af transportbranchen. De er nogle af branchens pionerer inden for den grønne omstilling, og uanset størrelse formår de at udvise en opfindsomhed, der kombinerer miljøvenlige løsninger med holdbar økonomi, der kan inspirere andre”, lyder det fra ITD.

I spidsen for juryen sidder Connie Hedegaard, som er tidligere klima- og miljøminister samt klimakommissær i EU. I dag er hun blandt andet formand for Danmarks grønne tænketank, CONCITO.

Derudover består juryen af ITD’s formand samt administrerende direktør i S. Chr. Sørensen A/S, Christian Sørensen Madsen; ITD’s administrerende direktør, Carina Christensen; vinder af Danish Transport Award 2018 og administrerende direktør i Thortrans A/S, Lars Thomas Kristensen; transportpolitisk medarbejder i Rådet for Grøn Omstilling, Jeppe Juul; samt Niels Buus Kristensen som er forskningsleder ved Transportøkonomisk Institut, Oslo, og medlem af Klimarådet.

I midten af september begynder optakten til offentliggørelsen af vinderen, som kåres torsdag den 1. oktober.

Udover æren modtager vinderen også en check på 50.000 kr., andenpladsen vinder 25.000 kr., og tredjepladsen vinder 10.000 kr.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141