23948sdkhjf

200 tons på én lastbil

Scan Global Logistics håndterede transporten af enorm støbeform til vindmøller.

Scan Global Logistics transporterede for nylig denne enorme støbeform til vindmøller – 93 meter lang og 200 tons tung på bare én lastbil.

Ifølge Scan Global Logistics er den en af de mest omfattende transporter på offentlige veje, der nogensinde er set i Danmark.

Transportens distance lød på 40 kilometer, tog cirka ni timer, krævede 5.000 kvadratmeter stålplader til støtte og flere rundkørsler måtte omstruktureres.

- Transporten af støbeformen blev planlagt og udført med stor succes. Scan Global Logistics var gennem hele transportprojektet meget hjælpsom, servicemindet og nemme at kontakte. En god og venlig kommunikation blev holdt fra første kontakt, indtil transporten var færdig og leveret til slutkunden, siger teknisk chef hos Dencam Composite, Christian Kjeldmark.

Da transporten nåede frem til første transitsted i Nyborg, blev den omlastet til fartøjet, der sejlede den videre til næste transitsted på Aalborg havn, hvor den blev omlastet til det fartøj, der skulle fragte den videre til bestemmelsesstedet i Asien.

Finn Petersen, senior project manager I Scan Global Logistics:

- I Scan Global Logistics excellerer vi I kompleks logistik. Det er, hvad vi gør dag og nat. Vi var meget glade for, at Dencam havde tiltro til, at vi ville tage os af deres transportbehov og gøre deres verden en lille smule mindre kompliceret, siger Finn Petersen. /anga.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14