23948sdkhjf

Meldgaard-direktør skal hjælpe i Beirut

Martin Bjerregaard skal kortlægge oprydningsopgaven for EU.

Martin Bjerregaard, som til daglig er ansat som direktør i Meldgaard US og Udviklingsansvarlig for selskabets udenlandske aktiviteter i Meldgaard Recycling, er netop blevet kaldt til Beirut.

Her skal han lede en kort mission for EU, hvor affalds- og oprydningsopgaven skal kortlægges efter eksplosionen på havnen i den libanesiske hovedstad i sidste uge.

EU har bedt Martin Bjerregaard tage opgaven på grund af hans mange års erfaring med tidligere katastrofeområder, hvor han også har kortlagt opgaver for eksempelvis Haiti, Syrien, Irak, Libanon og Yemen.

- Vi er meget stolte, når vores medarbejdere kan hjælpe til i kriseramte områder, og det er glædeligt, at EU kan bruge Martins viden om affald og evnen til at finde løsninger, som netop er en af Martins mange gode kvaliteter, som vi også har stor gavn af i det daglige, siger Lasse Meldgaard, direktør i Meldgaard Gruppen.

Martin Bjerregaard selv udtaler:

- Jeg glæder mig til udfordringen. En sådan opgave er jo ikke helt ny for mig, men ingen opgave er ens, og man ved aldrig, hvad der møder en, når man kommer derud. Jeg håber, at jeg kan være med til at gøre en forskel, så Beirut kan komme hurtigst muligt på benene igen, siger han. /anga.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125