23948sdkhjf

Mærsk skruer op for toldforretningen

Koncernen køber den svenske toldklarerer KGH Customs Services.

Som en del af Mærsks strategi om at styrke selskabets kapaciteter som en integreret containerlogistikselskab, der kan tilbyde end-to-end forsyningskædeløsninger for sine kunder, har den danske transportkoncern købt den svenske toldklarerervirksomhed KGH Customs Services til en pris på cirka 1,85 mia. kr.

Vincent Clerc, administrerende direktør for Ocean & Logistics hos Mærsk, ser KGH som et perfekt match til Mærsks tilbud inden for logistik og services såvel som endnu en byggesten i de strategiske ambitioner.

- Der findes ikke end-to-end løsninger uden toldklarering. Med KGH vil vi ikke alene styrke vores kapabiliteter inden for toldservices og beslægtet konsultation. Vi vil også kunne nå flere kunder i Europa gennem et større geografisk fodaftryk og digitale løsninger, der vil styrke vores evne til at imødekomme vores kunders behov inden for end-to-end forsyningskæden. Vi opnår alt dette på én gang, i stedet for at skulle opbygge vores ekspertise gennem flere opkøb, siger Vincent Clerc.

KGH Custom Services beskæftiger 775 medarbejdere.

- Med Mærsk får vi en langsigtet base med et selskab, der deler vores værdier. Ved at slå os sammen vil vi kunne fortsætte med at bygge videre på den store succes, vores teams har opnået, og samtidig spille en nøglerolle i en kombineret enhed, der leverer en række forskellige tjenester inden for transport- og logistikbranchen. Toldtjenester er en væsentlig del af vores kunders end-to-end behov, som vi sammen med Mærsk vil kunne tilbyde med en problemfri og global rækkevidde, siger Lars Börjesson, administrerende direktør i KGH Customs Services. /anga.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141