23948sdkhjf

Shippingelever dimitteret

Rybners Hold 2018A og B har fået deres uddannelsesbevis.

Shippingelever på Rybners Hold 2018A og 2018B begyndte deres uddannelse og praktik hos virksomhederne for to år siden og er nu dimitteret.

Danske Shipping- og Havnevirksomheder (DSHV) og Rybners havde fastsat dimissionen til 12. juni 2020. Men grundet Covid-19 situationen har man ikke kunnet afholde den traditionelle fejring med taler, uddeling af uddannelsesbevis, fællesfoto samt efterfølgende reception i København.

- Vi ønsker naturligvis som de tidligere år at fremhæve de nyuddannede shippingpersoner, der er klar til at fortsætte karrieren til gavn for det blå Danmark, siger chefkonsulent Jesper Sebbelin hos DSHV.

Underviserne på shippinguddannelsen ved Rybners udtaler i forbindelse med afslutningen på shippinguddannelsen for årgang 2018, at ”både 18A og 18B er hold med høj faglighed. De er nysgerrige og villige til at lære og dele erfaringer fra deres egen verden. De har meget forskellige baggrunde og jobs, men de spiller vildt godt sammen. Derudover har begge hold opbygget et rigtig stærkt socialt netværk, som de kommer til at nyde godt af i mange år fremover. Branchen har med disse unge mennesker den bedste platform til at sikre fortsat fremdrift”. /anga.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14