23948sdkhjf

Dansk Metal og 3F roser luftfartsaftale

Det er positivt, at aftalen fokuserer på arbejdspladser, lyder det.

Dansk Metal og 3F Industri roser den nye luftfartspakke, hvor man har prioriteret at redde en nødlidende branche og arbejdspladser.

Formand for Dansk Metal, Claus Jensen, roser aftalen for at have fuld fokus på arbejdspladser:

- Det er en meget alvorlig situation, der har ramt luftfartsbranchen. Aftalen her, som jeg vil sige er en slags nødhjælpspakke, er fuldstændig afgørende for, at vi også i fremtiden har en god luftfartsbranche herhjemme. Og det skal vi i den grad have, for vi kan simpelthen ikke undvære de mange arbejdspladser og muligheder, en stærkt luftfartsbranche giver, siger han.

Formand for 3F Industri, Mads Andersen, mener, at aftalen både sikrer luftfartsbranchen og ikke mindst de mange arbejdspladser, der følger med:

- Det her er en rigtig god aftale, med fokus på at sikre de mange gode arbejdspladser, der er i luftfarten. Aftalen kommer ikke til at løse alle udfordringerne, men det er en tiltrængt saltvandsindsprøjtning. Derudover hæfter jeg mig også ved, at aftaleparterne er enige om at mødes flere gange i løbet af efteråret og vurdere den indledende virkning. Det er efter min mening en aftale, der tager ansvar for vores medlemmer, siger han. /anga.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08