23948sdkhjf

Disruptors Academy er åben for tilmeldinger

Det blå Danmark inviterer den maritime sektor til dage om omskiftelighed og forandring.

For fjerde gang inviterer Maritime Disruptors Academy medarbejdere i rederier og den maritime branche til en dag, hvor omskiftelighed og forandring er i fokus.

Den fjerde udgave af Maritime Disruptors Academy er disrupted, allerede inden den er begyndt. Dagene afholdes i efteråret, men COVID-19-pandemien har betydet, at deltagerne denne gang ikke kan samles fysisk på alle undervisningsdage.

Lige nu er halvdelen af dagene planlagt med fysisk fremmøde, mens den anden halvdel er fjernundervisning.  Skulle en anden bølge af COVID-19 ramme, vil det hele blive virtuelt.

- Det ligger i god tråd med tanken om at disrupte, at vi som arrangører også bliver tvunget til at tænke anderledes. I år har vi blandet andet hevet nogle nye elementer fra det populære onlinespil ’Fortnite’, som skal give dagen en ny dynamik. Målet er stadig at forstyrre deltagernes opfattelse af verden og få dem til at tænke anderledes, siger Anne Panknin Kristensen, uddannelsechef i Danske Rederier.

Deltagerne får mulighed for at arbejde med nogle af de områder, som er i rivende udvikling, og som er afgørende at være opdateret indenfor den maritime branche. Det er eksempelvis indenfor teknologiområdet og klimaområdet. Undervisningen vil hele tiden udfordre de gængse måder at gøre tingene på, så deltagerne kan rykke egne ideer til konkrete tiltag eller produkter på nye måder.

Målet er, at deltagerne skal få en ’aha-oplevelse’, som vil rykke ved dem.  

I år ligger undervisning og oplæg i november, og tilmeldingen er åben. Anne Panknin Kristensen lover, at årets disruption-lektion ikke blot bliver som et Teams-møde, hvor man sidder hver for sig og lytter.

- Mange har vænnet sig til at mødes online, og det fungerer godt i en tid, hvor vi ikke kan mødes. Men online møder har også nogle begrænsninger, og når vi taler disruption, så skal vi i hvert fald ikke fortsætte med at gøre alt det, som vi har vænnet os til det seneste halve år, siger Anne Panknin Kristensen.

Maritime Disruptors Academy er skabt i et samarbejde mellem Danske Rederier, Danske Havne, Danske Maritime, Maritime Development Center, MARCOD og Fyens Maritime Klynge. Selve dagen er tilrettelagt af Dare Disrupt.

Læs mere om programmet her

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14