23948sdkhjf

Svensk havn automatiserer toldbehandling

Hallands Hamnar vælger den skybaserede løsning GCT.

Den svenske havnevirksomhed Hallands Hamnar automatiserer deres toldbehandling i en skybaseret løsning.

Hallands Hamnar AB blev etableret i 2013, efter de to traditionsrige havneselskaber Halmstad og Varberg fusionerede. Hallands Hamnar er i dag en havn med fuld service og en bred erfaring og kapacitet inden for genbrug, tømmerprodukter, containere, papirmasse, bulk, ro/ro, biobrændstof, stål- og pladeprodukter, flydende bulk, tekstilmasse, biler, projektgods og skovprodukter. Nærheden til europæiske veje og gode jernbaneforbindelser, inklusive jernbanespor til alle kajer, har bidraget til, at Hallands Hamnar i Halmstad og Varberg har udviklet sig til et transport- og logistikknudepunkt på den svenske vestkyst.

Hallands Hamnar vælger toldbehandlingsløsningen GCT (Global Customs And Transport) fra Descartes. Implementeringen sigter mod at forenkle og automatisere toldprocessen for fortsat at udvide virksomheden.

- Vi gør dette, fordi vi ser store fordele ved det. Vi ser konstant på vores måde at arbejde på, og hvilke værktøjer vi bruger til at blive smartere og mere effektive. Med GCT-løsningen fra Descartes vil vi være i stand til at klare vores toldbehandling og kontakter med forskellige speditører på en meget enklere måde, siger Henrik Nanfeldt, driftsdirektør hos Hallands Hamnar.

Øget produktivitet i sigte

Toldbehandlingsløsningen tillader ikke kun Hallands Hamnar at modtage og administrere tolddokumenter elektronisk. Virksomheden forventer også en betydelig stigning i produktivitet, da de automatisk vil være i stand til at generere eksport- og importdokumentation i en fuldt integreret proces.

- Vores toldbehandlingsløsning GCT er primært rettet mod virksomheder med høje krav til effektiv told- og transporthåndtering, og Hallands Hamnar er en sådan virksomhed. Vi tror, de vil drage stor fordel af platformen, da vi ved af erfaring, at den hjælper med at reducere vores kunders omkostninger og strømline deres processer. Vi ser frem til at følge deres rejse mod en smartere og mere automatiseret toldbehandling, siger Martin Jeppsson, produktchef hos Descartes. /anga.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14