23948sdkhjf

Stena Line skruer op for sikkerheden

Indfører en række nye corona-sikkerhedsforanstaltninger.

Færgerederiet Stena Line har introduceret en række sikkerhedsforanstaltninger, der sigter mod at gøre færgerne til den sikreste form for offentlig transport. Social afstand, tågemaskiner med desinficerende middel og ventilation med frisk havluft er nøglen til optimal sikkerhed på færgerejserne, når grænserne genåbner.

Grundet rejserestriktioner og lukkede grænser har passagerantallet på Stena Lines færger været kraftigt reduceret de seneste måneder. I stedet har rederiet haft fokus på at holde varestrømmene i gang.

Nu oplever Stena Line igen en stigning i passagerbookinger. For at være på forkant med genåbningen af færgedrift med passagerer på tværs af landegrænser, har rederiet indført en række omfattende, nye sikkerhedsforanstaltninger, der skal bekæmpe spredningen af coronavirus og sikre en sikker og tryg rejse for passagerne.

- Færgerejser er den eneste transportform, hvor passagerer let kan holde afstand til hinanden, så det er ingen overraskelse, at vi nu ser en stigning i bookinger på grund af den gradvise genåbning og færre restriktioner. Vi vil gerne være på forkant, når der igen bliver åbnet for internationale rejser. Derfor har vi indført de nye anti-coronavirus sikkerhedsforanstaltninger, siger Niclas Mårtensson, administrerende direktør for Stena Line, og tilføjer:

- Sikkerhedsforanstaltningerne skal give vores kommende passagerer en tryghed i at vide, at færgen er den sikreste offentlige transportform for rejsende og fragtchauffører. Vores passagerers og besætnings sikkerhed vil altid have den højeste prioritet, siger han. /anga.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11