23948sdkhjf

PostNord: Grønnere logistik i Finland

Indgår lejeaftale med Logicenters.

Logicenters fortsætter strategien om opførelsen af nye logistikfaciliteter i Norden.

Erhvervsejendomsudviklingsselskabet har underskrevet lejeaftale med PostNord Oy i Kurikantie, Pirkkala i Finland om etableringen af 4.600 kvadratmeter post-sorteringsfaciliteter med mulighed for udvidelse med 2.000 kvadratmeter.

Desuden planlægger Logicenters etablering af yderligere 7.000 kvadratmeter i samme område.

- Det er fantastisk, at et så etableret selskab som PostNord Oy vælger at flytte ind i vores kommende sorteringsfaciliteter i Finland. Kontrakten er en spændende opgave, hvor Logicenters vil bruge sine færdigheder til at udvikle moderne miljøvenlige faciliteter. Vi er overbeviste om, at PostNord Oy vil trives i dets nye faciliteter, siger Matthias Kettelhoit, chef hos Logicenters.

Ambitionen er at opvarme faciliteterne med geotermisk energi og at elektriciteten skal komme fra solenergi.

- Vi fornyer vores logistiknetværk, så vi kan levere forsendelser hurtigere og mere ansvarligt til hele Finland. Med denne løsning vil vi mærkbart styrke vores konkurrencedygtighed og agilitet til at operere i et evigt forandrende logistikmarked. Vi takker Logicenters for deres fleksible samarbejde og ser frem til at flytte ind i vores nye ejendom, siger Jani Ståhlhammar, driftsdirektør i PostNord Oy i Finland.

Det forventes, at faciliteterne står klar til brug i andet kvartal af 2021. /anga.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125