23948sdkhjf

OK har vokseværk i Viby

Udvider hovedkontoret for at få plads til et stigende antal medarbejdere.

Der er gang i hjulene hos energiselskabet OK, der efter rekordåret 2019 udvider hovedkontoret i Viby J. i Aarhus med 2.200 kvadratmeter, der blandt andet skal give plads til stigningen i antallet af medarbejdere, der forventes over de kommende år.

OK er netop gået i gang med etableringen af en større tilbygning i forbindelse med selskabets eksisterende domicil på Åhave Parkvej. Når byggeriet står færdigt i 2021 vil hovedkontoret være udvidet med 2.200 kvadratmeter og i alt være på 9.000 kvadratmeter.

- OK har været inde i en positiv udvikling i flere år med gode resultater, hvor det seneste resultat for 2019 jo faktisk slog alle rekorder og blev det bedste nogensinde. Sammenholder man det med vores strategi om at investere massivt i kundeoplevelsen i form af digitale løsninger, nye produkter og i nye markeder, så har man vist opskriften på vokseværk, siger Arne Kragelund, teknisk chef i OK.

Selskabet har udvidet hovedkontoret i Viby J. flere gange, siden man byggede det i 1979. Seneste tilbygning var for 10 år siden, hvor der blev tilført en hel ny fløj til de to eksisterende fløje.

- Det er ganske enkelt nødvendigt. Vi har brug for højtuddannet arbejdskraft i OK og forventer at se en vækst i antallet af hoveder i de kommende år. Vi har allerede nu 15 ansatte siddende i en lejet nabobygning, siger Arne Kragelund.

Det nye hovedkontor udvides med mellem 60 og 80 kontorpladser og syv nye mødelokaler, hvor det største skal have kapacitet til større arrangementer, når eksempelvis andelsselskabet OK afholder kredsmøder. OK-koncernen, som også tæller cleantech-selskabet Kamstrup, har cirka 2.200 ansatte, og heraf beskæftiger moderselskabet cirka 650 mennesker, hvor størstedelen er placeret på hovedkontoret i Viby J. /anga.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125