23948sdkhjf

Ny chef skal klimaomstille Malmø-lufthavn

Karin Öhrström er ny lufthavnschef i Malmø Airport.

De svenske luftfartsmyndigheder Swedavia har ansat Karin Öhrström som ny lufthavnschef i Malmø Airport.

Hun kommer senest fra en stilling som salgschef hos E.ON Energilösningar.

- Hos Swedavia hilser vi Karin varmt velkommen til os og luftfartsbranchen. Jeg er både stolt og glad for, at vi har rekrutteret Karin som ny lufthavnschef i Malmø Airport. Hendes viden og erfaring bliver en stor gevinst for lufthavnen og Swedavia. Vores ambition er at fortsætte udviklingen af Malmø Airport som en vigtig regional lufthavn, der bidrager til tilgængeligheden i det sydlige Sverige, og at arbejde videre med vores klimaomstilling, siger Susanne Norman, direktør for regionale lufthavne i Swedavia.

Karin Öhrström afløser Peter Weinhandl, der har været lufthavnschef i Malmø Airport siden 2012, og som går på pension til september.

- Det er for mig en ny og spændende branche, som endda har uventet mange ligheder med energibranchen. Swedavia har en inspirerende samfundsmission, et klart kundefokus og ønsker at vise vejen på områder, der er vigtige for mig. Det handler om regional tilgængelighed og vækst, luftfartens klimaomstilling, men også ligestilling og bæredygtighed. Jeg ser nu meget frem til at kaste mig over mine nye opgaver sammen med alle medarbejderne i Malmø Airport, siger Karin Öhrström, der tiltræder stillingen 1. september 2020. /anga.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094