23948sdkhjf

Logicenters udvider i Vestby

Køber 27.000 kvadratmeter landområde til logistik.

Erhvervsejendomsudviklingsselskabet Logicenters udvider tilstedeværelsen i Vestby, Norge med købet af 27.000 kvadratmeter stort landområde i Vestby Business Park. Virksomheden forventer at etablere logistikfaciliteter på området i størrelsesordenen 13.500 kvadratmeter.

Købet af landområdet er endnu et skridt i Logicenters’ strategi om at øge tilstedeværelsen i logistikhubs i Norden, lyder det fra Jens Petter Hagen, partner i NREP Norway:

- For Logicenters er det ikke alene vigtigt at etablere os i geografisk strategiske logistikhubs, men også at styrke vores tilstedeværelse i disse områder. Det er nøjagtigt, hvad vi gør med købet af dette landområde. Vestby passer ideelt til logistikformål, og nærheden til Oslo gør den meget attraktiv for mange virksomheder. Vi ser meget frem til at kunne udvikle yderligere højkvalitets logistikfaciliteter i området, siger Jens Petter Hagen.

Vestby er placeret i Oslos sydlige logistikkorridor tæt på E6 motorvejen. Logicenters ejer i forvejen 44.049 kvadratmeter logistikfaciliteter i Vestby og 12.000 kvadratmeter faciliteter under etablering. /anga.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125