23948sdkhjf

Linde præsenterer Connect Cloud

Ny software skal digitalisere intern transport.

Linde lancerer nu softwaren Linde Connect Cloud, der gør det muligt at samle alle relevante truckdata på én tilgængelig platform ude i skyen. Dermed har flådeansvarlige fået et digitalt værktøj til at effektivisere og optimere driften af den samlede maskinflåde.

Ambitionen bag Linde Connect Cloud er at digitalisere alle tidligere former for flådestyring i én samlet løsning. Den vil automatisk blive opdateret, når der udvikles nye features, der giver et endnu mere detaljeret datagrundlag for flådestyringen. Det sker i et nøje samspil med de fremtidige Linde-maskiner, der alle er skabt til den digitale tidsalder, lyder det.

- Med cloud-løsningen får den flådeansvarlige samlet alle maskiner i en digital sammenhæng. Dels med Linde truck, der er klargjort med digitale enheder fra fabrikken og dels med eftermonteret software på eksisterende Linde-maskiner. Linde Connect Cloud er en brugervenlig platform, der viser informationerne i en enkel og overskuelig form. Det er især en fordel, når flådeansvarlige opererer med større maskinflåder, siger teknisk chef Henrik Fischer fra N.C. Nielsen. /anga.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111