23948sdkhjf

SAS: 2022 før vi når niveauet inden COVID-19

Flyselskabet reducerede i april flyvninger med 95 procent.

Som følge af den globale coronapandemi – og de globale rejserestriktioner – reducerede flyselskabet SAS de planlagte flyvninger i april med næsten 95 procent.

Det viser nye tal for måneden.

- Vi møder fortsat udfordrende tider, der radikalt påvirker vores forretning. Selv om ingen kan forudse præcist, hvordan passagerefterspørgslen vil udvikle sig de kommende måneder og år, står det klart, at det vil tage meget længere tid end hidtil antaget. Efter vores opfattelse vil det tage indtil 2022, før efterspørgslen begynder at nå niveauet fra før COVID-19, siger Rickard Gustafson, administrerende direktør i SAS.

Corona-situationen har ifølge SAS tvunget selskabet til at tage alle mulige forholdsregler for at reducere omkostningerne og gemme likvide midler for at kunne komme ud af krisen som en bæredygtig, profitabel og vital del af den skandinaviske infrastruktur. Heriblandt at indlede processer om at reducere størrelsen på den fremtidige arbejdsstyrke med op mod 5.000 fuldtidsstillinger.

- Som en del af vores fortsatte arbejde med at gardere os til fremtiden er jeg taknemmelig over, at vi nu har sikret en kreditgaranti på 3,3 mia. svenske kroner fra den svenske og danske stat. Denne yderligere likviditet vil sammen med vores igangsatte omkostningsreduktionsforanstaltninger give os den nødvendige tid til at udforske yderligere muligheder og økonomisk støtte til at beskytte vores forretning, siger Rickard Gustafson. /anga.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094