23948sdkhjf

Maersk Drilling reducerer forventningerne

Forventer op til 170 afskedigelser på land.

Maersk Drilling reviderer nu forventningerne til 2020 og reducerer i medarbejderantallet på land.

Det sker som følge af coronapandemien og faldet i olieprisen.

20. marts 2020 reviderede selskabet forventningerne til årets resultat af primær drift (EBITDA) før særlige poster til 325-375 mio. dollars. Siden da har olie- og gasbranchen som følge af faldet i olieprisen annonceret yderligere reduktioner i nye investeringer, mens andre tenders er aflyst eller udsat. Derfor lyder forventningen til 2020’s EBITDA nu på 250-300 mio. dollars.

Maersk Drilling reducerer desuden mandskabet på land – herunder både på det danske hovedkvarter og på kontorer i udlandet. Selskabet skønner, det betyder mellem 150 og 170 afskedigelser.

Jørn Madsen, administrerende direktør i Maersk Drilling:

- Med udbruddet af COVID-19 og de lavere oliepriser står vi over for en hidtil uset virkelighed med betydelige konsekvenser for vores virksomhed. Vores ambition er at forblive et førende selskab i vores branche, og for at sikre denne position er vi nødt til at tilpasse vores omkostningsstruktur til det nuværende forretningsmiljø. Det betyder, at vi er nødt til at tage skridt til at reducere arbejdsstyrken, hvilket er uheldigt, ikke mindst i lyset af vores dygtige og dedikerede medarbejderes store indsats, også over de seneste kritiske måneder, siger han. /anga.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.284