23948sdkhjf

Descartes køber Peoplevox

Styrker porteføljen af e-handelsløsninger.

Descartes, leverandør af softwareløsninger til logistikintensive virksomheder, erhverver den britiske virksomhed Peoplevox, som blandt andet tilbyder skybaseret eWMS til e-handelsvirksomheder. Med erhvervelsen styrker Descartes sin portefølje af e-handelsløsninger.

- Vellykkede leverancer inden for e-handelen kræver fleksible systemer, der kan skaleres op og ned afhængig af efterspørgslen, samtidig med at de komplekse koblinger til salgs- og leveringskanalerne bibeholdes. Vores webbaserede eWMS er udviklet netop til det, og det giver kunderne store konkurrencefordele. Sammen med Descartes får vi nu en mulighed for at styrke vores rækkevidde og med integrationen af ny teknik vil vi kunne håndtere hele livscyklussen af nationale og internationale e-handelsleverancer, siger grundlæggeren af Peoplevox, Jonathan Bellwood.

- I tillæg til vores investering i Tyskland, der er det førende europæiske marked for specialiseret e-handel, er vi nu via erhvervelsen af Peoplevox også til stede i England, der er det næststørste marked. Det gør det muligt for os at tilbyde endnu flere e-handlende og forhandlere i Europa fuld støtte gennem hele leveringskæden, lyder det fra salgsdirektør EMEA for Descartes Systems Group, Paul Simon Thomas.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093