23948sdkhjf

Rekordoverskud i OK

Forbedrede omsætningen med 200 mio. kr.

Energikoncernen OK omsatte i 2019 for 9,9 mia. kr. – en forbedring mod 2018’s 9,7 mia. kr.

Samtidig præsenterede OK et rekordoverskud på 586 mio. kr. før skat. I de kommende år lægger selskabet op til investeringer i konkrete initiativer i forhold til e-mobilitet samt i datterselskabet Kamstrups globale ekspansion. Men også på transportområdet er det vigtigt for OK at kunne tilbyde digitale løsninger, som gør det nemmere at være kunde, lyder det fra koncernen.

Resultatet for 2019 er især et udtryk for, at moderselskabet har haft vækst på stort set alle forretningsområder. Resultatet er opnået i en markedssituation, der for samtlige markeder er præget af stærk konkurrence. På den baggrund er det meget tilfredsstillende, at OK oplever stigende kundeloyalitet på det danske marked, mener Jørgen Wisborg, administrerende direktør i OK:

- I moderselskabet har vi i de senere år investeret meget i at digitalisere og forbedre kundeoplevelsen på vores 75 Truck Diesel stationer og mere end 670 tankstationer, til landbruget og øvrige erhvervskunder. Vi er eksperter i kundeservice i OK, men det er klart, at innovative abonnementsløsninger og digitale betalingsløsninger i høj grad har været med til at understøtte det hårde salgsarbejde, siger Jørgen Wisborg. /anga.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188