23948sdkhjf

Descartes ruster op

Vækst får Descartes til at ansætte flere i Norden.

Med ansættelsen af 10 nye medarbejdere i 2019 står softwarevirksomheden Descartes’ nordiske afdeling godt rustet til at møde markedets efterspørgsel efter transport- og håndteringsløsninger.

De nye medarbejdere i den nordiske virksomhed fordeler sig på kontorerne i Malmø, Göteborg og Tønsberg.

- Vi er en fremtidsbranche, hvor teknikken kommer til at spille en større og større rolle, især med hensyn til forbedret teknik, der giver bæredygtige, lønsomme og mere effektive transporter. Efterspørgslen efter vores produkter kræver, at vi styrker vores organisation, og jeg er overbevist om, at vores nye medarbejdere vil bidrage til, at vores vækstrejse fortsætter i de kommende år, siger salgschef for Norden hos Descartes, Lars Persson.

En af de mange nye i virksomheden er Anna Ekvall, der i begyndelsen af november tiltrådte som ny HR-chef for den nordiske virksomhed. Med en gedigen erfaring inden for personale- og lederspørgsmål – senest fra en stilling som HR-chef for A. Schulman Nordic AB – vil Anna Ekvall intensivere arbejdet med at finde yderligere medarbejdere til virksomheden.

- Vi ser, hvordan behovet for vores løsninger stiger for hver dag, der går, og at branchens efterspørgsel efter softwareløsninger af høj kvalitet vokser. Desuden konkurrerer vi hele tiden med andre it-tunge virksomheder om morgendagens stjerner, så det er naturligvis glædeligt, at vi nu har fået nye medarbejdere ind i organisationen, og at vi desuden har en ambition om at blive endnu flere fremover, siger Anna Ekvall.

Descartes' hovedkvarter ligger i Waterloo, Canada. Det nordiske hovedkontor ligger i Malmø, Sverige. /anga.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094