23948sdkhjf

Ny hos Fjordforbindelsen Frederikssund

Transportministeren godkender Christian Wejlemann som nyt bestyrelsesmedlem.

Transportminister Benny Engelbrecht har godkendt, at Christina Wejlemann indtræder i bestyrelsen for Fjordforbindelsen Frederikssund, hvor hun afløser Martin Geertsen.

Christina Wejlemann er Director of Conference hos Søhuset Konferencecenter, og har mange års erfaring fra hotel- og konferencebranchen, hvor hun blandt andet tidligere har været Director of Sales & Projects i DGI-byen / Øksnehallen og hotelchef for Helenekilde Badehotel & Tisvilde Strandhotel.

- Med Christina Wejlemann får vi en person i bestyrelsen, som har stor indsigt i at skabe værdi for kunderne, implementere strategier og sikre en høj kvalitet. Det er kompetencer, som vi ser frem til at kunne drage nytte af, siger Leif Tullberg, bestyrelsesformand i Fjordforbindelsen Frederikssund.

Christina Wejlemann bor i Hornsherred, og har i mange år selv været blandt de mange trafikanter der pendler til og fra København.

- Jeg har et indgående kendskab til udfordringerne med den gamle bro og de uendeligt mange timer, jeg spildte i bilen ved at sidde i kø på begge sider for at komme over broen, siger Christina Wejlemann.

- Den nye Kronprinsesse Marys Bro har haft en fundamental positiv værdi for mig. Jeg har en travl hverdag, og den er blevet endnu mere effektiv nu, hvor jeg slipper for at holde i kø dagligt. Derfor glæder jeg mig meget til bestyrelsesarbejdet, og til at udbrede kendskab og værdien af Fjordforbindelsen Frederikssund.

Medlemmerne af bestyrelsen i Fjordforbindelsen Frederikssund udpeges af transportministeren på et virksomhedsmøde, svarende til en generalforsamling, som bestemt i Anlægsloven for Fjordforbindelsen Frederikssund. /anga.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.203