23948sdkhjf

By & Havn: Behersket optimisme for 2020

Der er ved at være udsolgt på hylderne med byggeretter.

2019 blev endnu et godt år for By & Havn. Særligt den primære drift og salget af byggeretter var udslagsgivende for det gode resultat.

I 2019 solgte selskabet byggeretter for 1.119 mio. kr. Det gode regnskab bevirker, at den samlede nominelle gæld i selskabet er nedbragt med 436 mio. kr. Selskabet ser med behersket optimisme på 2020, som vil blive påvirket af den globale coronakrise.

Administrerende direktør i By & Havn, Anne Skovbro:

- Vi vidste på forhånd, at 2019 ville blive et godt år for By & Havn. Vi mærkede allerede fra begyndelsen af året stor interesse for vores områder, og så havde vi en række betingede aftaler på plads i begyndelsen af året, som også har medvirket til det gode resultat, siger hun.

Selskabet kigger dog frem mod 2020 med behersket optimisme. Dels er forventningen at den globale coronakrise vil have en effekt på dele af forretningen og dels vil man skulle bruge de kommende år på at byggemodne nye områder til bebyggelse.

- Vi er ved at have udsolgt på hylderne af byggeretter i vores områder, og vi ser ind i et par år, hvor vi skal have lokalplanlagt Stejlepladsen og Vejlands Kvarter samt byggemodnet i Nordhavn. Og så er der heller ingen tvivl om, at den nuværende coronaepidemi vil have betydning for vores løbende drift, og der er mulighed for, at markedets investeringsvillighed vil falde. Det vil få betydning for det kommende års resultat, siger Anne Skovbro. /anga.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156