23948sdkhjf

Dachser ændrer i fremtidens direktion

Transportkoncernen skifter ud i toppen.

Den tyske transportkoncern Dachser har offentliggjort fremtidens direktion. Det nye Executive Board, der skal ledes af Burkhard Eling, tager over fra og med den 1. januar 2021. Bernhard Simon og Michael Schilling træder ind i bestyrelsen, Supervisory Board, i 2021.

Efter 31 års tæt samarbejde i operationelle lederstillinger hos Dachser træder administrerende direktør Bernhard Simon og hans stedfortræder Michael Schilling, driftsdirektør i Road Logistics, i 2021 ind i Supervisory Board med Bernhard Simon som formand. Fra den 1. januar 2021 bliver Burkhard Eling, der blev en del af Dachsers Executive Board i 2013 som driftsdirektør, den nye administrerende direktør for den familieejede logistikvirksomhed.

- Ved udgangen af 2020 vil Michael Schilling og jeg overdrage vores ansvar i direktionen til den næste generation af ledere. Dette fælles træk, som længe har været i planerne, vil skabe nye impulser til virksomhedens fremtid, siger Bernhard Simon, administrerende direktør Dachser.

- Coronavirus-krisen er uden tvivl en stor udfordring for hele ledelsen, men den sætter ikke spørgsmålstegn ved vores langsigtede strategi. Det vigtigste lige nu er at overdrage virksomheden til en ny generation, og vi starter i topledelsen. Vi er overbeviste om, at vi kan styre Dachser sikkert gennem de kommende måneder. Ved at sikre stabiliteten i vores netværk og holde forsyningskæderne kørende vil vi fortsætte med at levere pålidelighed og kvalitet til vores kunder, siger han.

Ny enhed: IT & Development

Fra 1. januar 2021 overtager Stefan Hohm ansvaret som udviklingsdirektør (CDO) for den nye administrerende enhed, IT & Development, der beskæftiger sig med forskning og udvikling, innovation, IT, kontraktlogistik og industrispecifikke løsninger. Alexander Tonn bliver en del af Dachsers direktion som driftsdirektør for Road Logistics. Edoardo Podestà vil fortsat være en del af direktionen i sin rolle som driftsdirektør for Air & Sea Logistics. Endelig vil stillingen som finansdirektør blive udfyldt snarest. /anga.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14