23948sdkhjf

Luftbro Skandinavien-Chicago

SAS Cargo og Scan Global Logistics etablerer fragt-charter.

De nuværende begrænsninger på passagerflyvninger mellem USA og Europa har øget efterspørgslen efter alternative fragtløsninger, der kan sikre, at skandinaviske og amerikanske virksomheder kan opretholde en stabil strøm af leverancer.

Nu er SAS Cargo og Scan Global Logistics (SGL) gået sammen og har etableret en direkte fragt-charterflyvning ud af Skandinavien til Chicago med planlagt afrejse 26. marts fra Stockholm.

- Både SGL og SAS Cargo tager vores respektive forpligtelser til at holde hjulene i gang meget alvorligt på vegne af vores mange kunder. Det er vigtigt at sikre, at varerne fortsætter med at flyde frit mellem Europa og USA på trods af den aktuelle situation. Det var let, som to store skandinaviske virksomheder, at enes om ideen om en fragtcharter-løsning, der benytter lejligheden til at udnytte ikke-operationelle passagerfly til fragtflyvning, siger Allan Melgaard, koncernadministrerende direktør hos Scan Global Logistics.

Fra idéen blev undfanget, til løsningen var klar, tog ikke lang tid. SAS Cargo handlede hurtigt på ideen og sørgede for, at et almindeligt passagerfly kunne bruges som charter.

- SAS får i øjeblikket en masse forespørgsler om ad-hoc-fly til passagerer og fragt. Vi ser på disse anmodninger og prioriterer den trafik, der er mest nødvendig for at støtte både samfundet og vores kunder. Det er vigtigt, at vi hjælper erhvervslivet i disse kritiske tider ved at holde de globale forsyningskæder åbne, siger Leif Rasmussen, administrerende direktør for SAS Cargo. /anga.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093