23948sdkhjf

Ny Linde modvægtstruck

Digital truck med nye tekniske standarder.

N.C. Nielsen kan nu præsentere fremtidens digitale modvægtstruck, nemlig Linde H20-H35/1202. Den nye Linde gaffeltruck sætter helt nye tekniske standarder omkring effektivitet, sikkerhed, brugervenlighed, køreoplevelse og digital performance – og den innovative truck er således forberedt til fremtidens digitale industrilogik.

Linde har bragt digitalisering til serieproduktion, da hver truck som standard er udstyret med en trådløs dataoverførselsenhed. Trucken er online med en central filserver med høj sikkerhed, der kan tilgås af kunder og forhandlere. Det betyder, at systemet automatisk opdaterer software og at man løbende kan aktivere nye digitale funktioner, når man får brug for dem.

- Med den nye Linde modvægtstruck tager vi et digitalt tigerspring ind i fremtiden. Vi kan tilpasse gaffeltruckene til ændrede kundebehov og endda til behov, som vi endnu ikke kender. Det er en stor fordel at trucken er digitalt forbundet – ikke mindst i forhold til den forebyggende service og vedligeholdelse, hvor der kan hentes driftsøkonomiske fordele for vores kunder, siger salgsdirektør Allan Christensen fra N.C. Nielsen.

Med flådestyringsprogrammet Linde Connect Cloud kan kunderne tilgå trucken via GPS-signalet og analysere driftstimer og fejlkoder. Linde Connect har også et indbygget modul omkring adgangskontrol, så trucken kan overvåges og lokaliseres. Med programmet kan reparationer og vedligeholdelsestid planlægges mere effektivt for at øge oppetiden.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156