23948sdkhjf

DCC Energi sikrer benzin- og dieselleverancer

COVID-19: Korrekt adfærd på tankstationerne

Selv om trafikken på de danske veje er reduceret markant siden Corona-epidemien har lukket store dele af samfundet ned, så er der stadig behov for benzin- og diesel.

Den efterspørgslen er DCC Energi og Shell-tankstatinerne med til at sikre bliver opfyldt, ved at opretholde energiforsyningen til private, vognmænd og landbruget i fuld gang. 

- Vi er bevidste om det samfundsansvar, vi har for, at hjulene kan køre så godt som muligt lige nu, lyder det fra adm. direktør, Christian Heise.

Med 230 Shell tankstationer og store leverancer til transportindustrien og det danske landbrug er alle ressourcer sat ind på at holde forsyningslinjerne åbne til de mange, som stadig holder hjulene i gang i samfundet. Og selv om stort set alle medarbejdere lige nu arbejder hjemmefra, er der fuld bemanding. Hver dag kører chaufførerne fortsat de mange tankbiler ud i landet med både fyringsolie og Shell-brændstof.

- Vi mærker også, at mobiliteten er faldet, og at utrolig mange normale aktiviteter er sat i bero. Men i den ekstraordinære situation vi står i, er det ekstremt vigtigt, at vi er vores ansvar som energiselskab bevidst og sikrer, at vitale dele af samfundet stadig kan fungere. Her taler jeg ikke mindst om landbruget, som er ved at komme godt i gang med forårsarbejdet, og de mange vognmænd og transportører, der lige nu sørger for, at vi har varer nok. Vores topprioritet er helbredet og sikkerheden for vores medarbejdere og kunder. Samtidig er vi heldigvis også i den gode situation, at vi ikke har udfordringer med at holde forsyningen kørende, siger Christian Heise, adm. direktør i DCC Energi.

Korrekt adfærd på tankstationerne

Sådan passer du - ifølge DCC Energi og Shell – på dig selv, når du besøger tankstationen

Regeringen indførte tirsdag den 18. marts yderligere foranstaltninger for at bryde smittekæden for Corona-virus. Det betyder bl.a., at storcentre, restauranter, cafeer, frisører, mfl. lukker midlertidigt.   /Smir

De nye retningslinjer gælder ikke for bemandede tankstationer. 

Alligevel indfører Shell tankstationerne skærpede retningslinjer for kunder og personalet. Det betyder bl.a., at tankstationer med spisepladser midlertidigt lukker ned for spisepladserne. Mad kan dog stadig købes som take away. Ligeledes indføres diskretionslinjer i gulvet ved kassen. Generelt lyder anbefalingerne for at forebygge smitte således:

·       Brug altid plasthandsker, når du tanker og betaler ved standerne

·       Er der mange kunder inde i butikken, så vent udenfor et øjeblik

·       Hold afstand til andre kunder og til personalet

·       Respekter diskretionslinjerne i gulvet, når du venter i kø

·       Følg myndighedernes anvisninger, nys/host i dit ærme og vask hænderne tit

·       Udvis ro og tag ansvar for dit eget og andres helbred

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094