23948sdkhjf

FDE Fonden udvider støtteområder

Fonden har foretaget revision af støtteområder.

FDE Fonden er klar til ny ansøgningsrunde, og for at kunne støtte gode og innovative projekter i dansk godstransport og logistik, udvider FDE Fonden støtteområderne. Formålet er at støtte innovative projekter, der kan fremme branchens konkurrenceevne. Fristen for indsendelse af ansøgninger er den 31. marts 2020.

- Med justeringerne ønsker FDE Fonden at bakke op om transport- og logistikbranchens vigtigste udfordringer i disse år og at understøtte projekter og initiativer, der fremmer branchens konkurrenceevne. Vi håber dermed også fortsat at kunne støtte rigtig mange gode og innovative projekter i branchen, så dansk godstransport og logistik fortsat er med helt fremme i Europa, siger FDE Fondens formand, Jens Iwer Petersen.

Under støtteområdet ”Forskning og innovation” er nu konkret nævnt områder som for eksempel ”Klima og miljø”, ”Digitalisering og automatisering” samt ”Tiltrækning af kvalificeret arbejdskraft”.

Som et nyt støtteområde er tilføjet ”Fyrtårns- og signaturprojekter”. Her kan fonden på eget initiativ igangsætte og støtte innovative projekter og initiativer, der ligger inden for fondens støtteområder. /anga.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141