23948sdkhjf

Ny direktør i Zeaborn

Erfarne Rob Grool udnævnt til ny topchef.

Rob Grool, der har 39 års erfaring inden for shipping og skibsmægling, er udnævnt til ny administrerende direktør i den tyske shipping- og skibsmæglervirksomhed Zeaborn Ship Management med virkning fra 21. maj 2019.

Han overtager posten fra Holger Strack, der har fungeret som selskabets midlertidige administrerende direktør siden starten af 2019.

- Med udnævnelsen af Rob Grool er vi meget begejstrede over at have fundet en internationalt anerkendt leder til selskabets øverste ledelse. Rob har et fremragende branchenetværk, besidder omfattende knowhow inden for skibsmægling og operationer såvel som international ekspertise og mange års ledelseserfaring. Han er anerkendt for at styre kunders flåder fra et ejerperspektiv. Med købet af Claus-Peter Offen Tankschiffreederei (CPO Tankers) har vi sat kursen for Zeaborn Ship Management som full service udbyder inden for skibsmægling. Sammen med Rob vil vi arbejde frem mod et strategisk mål om at udvide vores styrede flåde til flere end 250 fartøjer, lyder det fra selskabets to managing partnere Jan-Hendrik Többe og Ove Meyer. /anga.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.159