23948sdkhjf

Hellmann tredoblede indtjeningen

Skifter ud i direktørstole.

Tyske Hellmann Worldwide Logistics har præsenteret årsregnskabet for 2018, der viser, at selskabet har formået at tredoble indtjeningen før skat (EBT) til 71 mio. euro.

Hellmann oplyser desuden, at Reiner Heiken er udnævnt til administrerende direktør, mens Michael Noth er udnævnt til finansdirektør. Det betyder, at Hellmann Group for første gang i selskabets historie har to personer i den øverste ledelse, der ikke kommer fra ejerfamilien Hellmann.

De to aktionærer Klaus og Jost Hellmann vil fortsætte med at være i direkte eller indirekte kontakt med ledelsen gennem repræsentationen i bestyrelsen, lyder det.

- Vores mål i det nuværende regnskabsår er at fortsætte selskabets positive udvikling fra sidste år, yderligere at udvikle Hellmann Group i en innovativ retning og at skabe bæredygtig vækst. Vi sigter mod at øge digitaliseringsniveauet for at kunne tilbyde kunderne endnu større merværdi, mens vi optimerer vores interne processer. Derudover sigter vi mod at udvide det globale netværk og vores produktportefølje, siger Reiner Heiken. /anga.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157