23948sdkhjf

Valgønsker fra skibsmæglerne

Skibsmæglerforeningens fire ønsker til valgene.

Danmarks Skibsmæglerforening understreger vigtigheden af både det kommende EU-valg og Folketingsvalg.

- Som interesseorganisation ser vi i hverdagen betydningen af lovgivningen i både EU regi, samt i den nationale lovgivning i Danmark, siger direktør i Danmarks Skibsmæglerforening Jesper Sebbelin.

Skibsmæglerforeningen har formuleret fire erhvervspolitiske ønsker og fokusområder til den kommende regering:

1: Rammebetingelser, herunder den nationale Havnelov.

2: Kommercielle uddannelser til fortsat tiltrækning af arbejdskraft og efteruddannelse af arbejdskraften.

3: Told og kontrol i forbindelse import og eksport, herunder bl.a. varernes og søfolkenes bevægelighed over grænser.

4: Digitalisering, bl.a nye systemer til toldområdet og skibs-meldepligt på EU og nationalt niveau, samt digitalisering og administration af søfolks af- og påmønstringer på skibe i danske havne og danske farvande.

Skibsmæglerforeningens direktør understreger, at de erhvervspolitiske ønskers betydning for Danmarks samhandel med udlandet.

- Shippingvirksomhederne forbinder Danmarks importører og eksportører med omverdenen. De er bl.a. afhængige af gode handelsaftaler og velfungerende økonomier på et globalt, europæisk og nationalt plan, siger Jesper Sebbelin og forsætter:

- Derfor reflekterer vore erhvervspolitiske ønsker både #EP19 og #FV19 valgene. Danmarks Skibsmæglerforening opfordrer alle til at stemme ved begge valg, og ønsker alle politikkerne gode valg, samt ser frem til det kommende samarbejde om erhvervspolitikken.

Danmarks Skibsmæglerforening har medlemmer i alle egne af Det Blå Danmark, og vi arbejder til stadighed for vore medlemmers erhvervspolitiske interesser i samarbejde med det politiske miljø, det øvrige erhvervsliv og myndighederne.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109