23948sdkhjf

CPH skruer op for samfundsansvaret

Marie Louise Hansen er ansat som ny CR-chef.

For at styrke indsatsen med at løfte Københavns Lufthavnes (CPH) samfundsansvar har lufthavnen ansat 41-årige Marie Louise Hansen i en nyoprettet stilling som chef for Corporate Responsibility (CR).

Marie Louise Hansen kommer fra en stilling som kontorchef i Energistyrelsen, hvor hun blandt andet har arbejdet med energieffektivisering og grøn omstilling. Tidligere har hun blandt andet været i Transport-, Bygge- og Boligstyrelsen samt Erhvervsministeriet.

- Københavns Lufthavne er en stor virksomhed, der med sine mange samarbejdspartnere har en hel unik mulighed for at samarbejde med flyselskaberne og resten af branchen om at flytte branchen i en mere ansvarlig og mindre klimabelastende retning. Med sin klimastrategi markerer CPH, at den har høje ambitioner for at gøre en forskel for klimaet. Jeg glæder mig til at bruge min erfaring med udvikling af grønne og energieffektive løsninger og med at skabe strategiske partnerskaber til at udvikle og indfri CPH’s høje ambitioner på klima- og CR-området, siger den kommende CR-chef, Marie Louise Hansen.

Kommunikationsdirektør i Københavns Lufthavne, Peter Goll:

- Med Marie Louise ombord skruer vi op for ambitionerne. Hun bidrager med en stor viden og erfaring med både ansvarlighed og grøn omstilling, og så kommer hun til at stå på et solidt fundament, hvor der er masser af fokus, vilje og drømme om at blive endnu bedre på dette område, siger han.

Marie Louise Hansen har første arbejdsdag i Københavns Lufthavne 11. juni. /anga.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141