23948sdkhjf

Havi flytter ind i Ishøj

Logicenters færdiggør lagerhal i Winthersminde.

Siden maj 2018 har Logicenters været i gang med at udvikle en ny lagerhal i Ishøj. Allerede inden byggeriet gik i gang, var den første aftale underskrevet med Havi Logistics, som nu er flyttet ind i 4.500 kvadratmeter af lagerbygningen. 8.900 kvadratmeter yderligere står klar til anden lejer.

Lejemålet indeholder frys, kølet og traditionel lager. Havi Logistics er flyttet ind I ejendommen, som i alt råder over 13.400 kvadratmeter, og dermed er der fortsat 8.900 kvadratmeter moderne og højloftet lager tilgængeligt til nye lejere, lyder det fra Mikael Sahlin Olesen, Asset Manager hos Logicenters:

- Vi har samarbejdet tæt med Havi Logistics gennem hele udviklingsprocessen for at sikre, at alle deres behov er blevet dækket. Samtidig er det lykkedes os at bygge en generisk bygning med moderne specifikationer, på en måde så de resterende 8.900 kvadratmeter stadig kan tilpasses til anden lejer. Med denne topmoderne ejendom følger vi vores strategi med at øge vores tilstedeværelse i Københavnsområdet, siger han. /anga.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125