23948sdkhjf

BSC får fodfæste i Hvide Sande

Baltic Shipping Company er gået i land på den jyske vestkyst.

Baltic Shipping Company (BSC) har købt sig ind i det velfunderede skibsmæglerfirma Hvide Sande Supply, som driver klarerings og stevedore virksomhed på Hvide Sande Havn.

- Det er en helt fantastisk mulighed, der byder sig med netop dette partnerskab, udtaler direktør i BSC Ronnie Hulstrøm.

- Vi har igennem nogen tid haft en god dialog med Anders Madsen og Carl Erik Kristensen om mulighederne for et samarbejde, og da vi kom på besøg i Hvide Sande, stod det klart, at her måtte vi bare være med. Hvide Sande Supply passer rigtigt godt sammen med os i BSC. Vi vægter de samme værdier højt, og vi har et stort ønske om altid at arbejde for det, som skaber værdi for vores kunder og øvrige samarbejdspartnere. Hvide Sande Supply tager aktivt del i lokal samfundet og skaber værdi. Vi ved, at den opgave kan vi hjælpe med at løfte og udvikle de næste mange år, fortæller Ronnie Hulstrøm fra BSC.

Fortsætter kursen

Hvide Sande Supply forsætter på samme kurs. Målet er forsat at styrke godsmængden i Hvide Sande og med BSC's flåde i ryggen, er vi sikre på, at alt hvad der kan sejles til Hvide Sande fremover vil blive sejlet, fortæller Anders Madsen fra Hvide Sande Supply.

Den daglige ledelse bliver med Ronnie Hulstrøm som direktør med ansvar for salg og udvikling af forretningen og Anders Madsen, der forsætter som direktør med ansvar for den daglig drift i tæt samarbejde med det øvrige personale og med Preben Kristensen som styrmand.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11