23948sdkhjf

Dematic afprøver PackMyRide

Fuldautomatisk løsning til læsning af varebiler.

Dematic offentliggør PackMyRide-automatiseringssystemet, der ifølge selskabet er verdens første fuldautomatiske løsning til læsning af varebiler, og som i øjeblikket afprøves i et pilotprojekt på et af projektpartneren DPD's nyeste distributionscentre i Nagold i Tyskland.

Her henter systemet pakker fra et eksisterende internt logistiksystem og flytter dem over på mobile reoler med en reolstabler. Reolerne er konstrueret på en måde, så Dematics automatisk styrede lastbærere (AGV'er) kan transportere dem ind i varebilen automatisk.

Det reducerer ikke bare den fysiske belastning på chaufførerne, det reducerer også markant den tid, det tager at læsse varebilerne, lyder det fra Dematic, der forventer, at systemet vil kunne håndtere op til 80 procent af alle pakker.

- Dematic PackMyRide revolutionerer læsseprocessen for varebiler, og det er verdens første fuldautomatiske løsning inden for dette segment. Vores innovative koncept er ikke kun en ergonomisk gevinst for chaufførerne, det sparer også en masse tid, som giver generel værdi for logistikvirksomhederne, siger Daniel Jarr, der er projektleder på PackMyRide-projektet.

Automatiseringssystemet gør det muligt at læsse flere varebiler ad gangen, hvilket giver en markant øget produktivitet og effektivitet i pakkehåndteringen.

Thomas Steverding, Senior Group Manager for Process & Development i DPD i Tyskland, forklarer, hvorfor logistikvirksomheden valgte at deltage i projektet:

- Vores pakkesorteringssystemer er allerede stærkt automatiserede, men det sidste stykke af pakkens vej håndteres stadig manuelt i dag. Og nu viser Dematics innovative løsning for første gang, hvordan vi kan understøtte vores medarbejdere og lette deres arbejdsbyrde i dette trin af processen. Vi er rigtig glade for at få lov til at afprøve denne lovende løsning, siger han.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095