23948sdkhjf

Hellmann udvider i WCC

Brug for mere kapacitet ved Norderstedt.

Det tyske ejendomsudviklerselskab Garbe Industrial Real Estate udvider World Cargo Center (WCC) i Norderstedt nord for Hamborg med 5.500 kvadratmeter.

Udvidelsen udføres på vegne af Hellmann Worldwide Logistics Air & Sea GmbH and Co. KG, der har behov for mere plads i forbindelse med selskabets luft- og søfragt-forretning.

Bart de Vries, driftsdirektør for Air & Sea Freight hos Hellmann Worldwide Logistics:

- For at imødekomme vores strategiske vækst inden for luft- og søfragt har vi behov for mere plads ved Norderstedt-lokationen for både de driftsmæssige og administrative aktiviteter. Vi er glade for at være i stand til at implementere den nødvendige udvidelse sammen med vores nuværende udlejer, siger han.

Udvidelsen omfatter 3.100 kvadratmeter nye logistikfaciliteter med 2.400 kvadratmeter kontorlokaler.

Jan Dietrich Hempel, managing director hos Garbe Industrial Real Estate GmbH:

- Med denne nye projektudvikling udvider vi WCC’s markedsledende position på luftfragtmarkedet. Den relativt store proportion af kontorlokaler er et resultat af specifikke krav inden for luftfragtspedition. Nordport industriparken, hvor vores WCC ligger, er også placeret midt i Metropolitan Hamborg og virker som en vigtig central hub for global handel, transport og produktion af højkvalitetsvarer, siger han.

Konstruktionen af de nye faciliteter begynder i april og forventes færdig i december i år. /anga.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141