23948sdkhjf

Tørhavn i topklasse

Knap 50.000 nye kvadratmeter frem mod 2023.

Taulov Dry Port udvider nu kapaciteten af fleksible lagerløsninger med et nyopført lager- og logistikbyggeri på i alt 49.300 kvadratmeter i 10,5 meters højde.

PFA og ADP indgik i efteråret 2017 et joint-venture, hvor de to parter i fællesskab over de næste ti år vil investere mellem 1,5 og 2 mia. kr. i udviklingen at Taulov Dry Port, og investeringen i det knap 50.000 kvadratmeter store logistikbyggeri bliver den hidtil største investering i Taulov Dry Port.

Koncentrationen af transport- og logistikoperatører i Taulov ved Fredericia er i forvejen høj, fordi den centrale beliggenhed giver optimale betingelser for konsolidering af gods til oplagring og videredistribution til kunder og nærmarkeder.

- Med opførelsen af 49.300 kvadratmeter lagerejendomme tager vi et vigtigt skridt i udviklingen af Taulov Dry Port. Vi bygger ét af Danmarks største lager- og logistikcentre i 10,5 meters højde, hvilket giver os et unikt og fleksibelt produkt, som imødekommer kundernes krav til effektiv godshåndtering og central beliggenhed i forhold til konsolidering af gods, siger Rune D. Rasmussen, marketingdirektør i ADP A/S.

Udlejning i mindre enheder

Lagerejendommene udlejes i enheder ned til 2.000 kvadratmeter, og de enkelte enheder kan skaleres og indrettes til håndtering af forskellige former for produkter og typer af virksomheder. Lagrene opføres med porte og ramper, og der er ligeledes mulighed for etablering af kontor- og administrationsfaciliteter i indskudte mezzanin, lyder det.

- Vi følger nøje udviklingen inden for lager og logistik, og lige nu oplever markedet den laveste tomgang inden for lager- og logistikejendomme i ti år. Opførelsen af de 49.300 kvadratmeter lager- og logistikejendomme vil understøtte markedets efterspørgsel efter ledige lejemål, og projektet er samtidig strategisk vigtigt for os i forhold til at præge udviklingen inden for logistikejendomme, siger Mikael Fogemann, Chief Portfolio Manager, PFA.

Det 49.300 kvadratmeter store lager- og logistikcenter opføres i to etaper. Første etape på 26.000 kvadratmeter forventes at stå klar ved udgangen af 2020, og de sidste 23.300 kvadratmeter vil stå klar medio 2021. /anga.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125