23948sdkhjf

B+S udvider i Bremen

Nye faciliteter i Bremen Central Freight Terminal.

Den tyske udbyder af logistikløsninger B+S GmbH Logistik und Dienstleistungen udvider tilstedeværelsen i Nordtyskland med 30.000 kvadratmeter nyt logistikcenter etableret af Goodman.

De nye faciliteter etableres i Bremen Central Freight Terminal (GVZ).

Stefan Brinkmann, managing director hos B+S:

- Vores tidligere samarbejder med Goodman ved Moorburger Bogen og Eppertshauen gjorde holdet til det oplagte valg, da vi skulle udvide vores forretning i Bremen. Vi har værdsat den hastighed og fleksibilitet, de har givet os igennem mange års samarbejde. Den nye ejendom styrker vores tilstedeværelse i det nordlige Tyskland og komplementerer perfekt vores lokation i Hamborg, siger han.

Christof Prange, leder af forretningsudvikling hos Goodman:

- Vi kigger altid ud i fremtiden og stræber efter proaktivt at købe og udvikle ejendomme på førsteklasses lokationer, hvor vores kunder ville have lyst til at være. Det kan være en stor udfordring i Tyskland på grund af manglen på tilgængelige områder. Det er derfor, vi ikke blot overvejer grønne områder, men også udvikler vores ekspertise inden for komplekse ombygninger i brune områder, der efterspørges af kunder som B+S Logistik. Bremen er en vigtig logistiklokation, hvor vi tidligere har udviklet 160.000 kvadratmeter logistikfaciliteter for Daimler, BLG og Mdexx, siger Christof Prange.

B+S beskæftiger over 650 medarbejdere og driver 12 lokationer i Tyskland på i alt 300.000 kvadratmeter. Selskabet udbyder en lang række logistikservices – herunder varehuslogistik og e-handel fulfillment.

Den første sten til de nye faciliteter lægges 28. marts. /anga.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.142