23948sdkhjf

Endnu et godt år for Køge Havn

Godsomsætning på godt to millioner tons og en bundlinje på 11,6 millioner kroner.

2018 blev igen et godt år på Køge Havn. Således skabte havnen i 2018 et bundlinjeresultat på ikke mindre end 11,6 mio. kr. og præsterede en håndtering af over 2 millioner tons gods over kaj.

Bestyrelsesformand Kim Lindsø, glæder sig naturligvis over at kunne fremlægge det meget tilfredsstillende resultat:

- Årsregnskabet for 2018 oversendes nu til Køge Byråds endelige godkendelse, og viser på alle måder at Køge Havn er en solid og mangeartet forretning, med mange ben at stå på, siger han og fortsætter.

- Specielt havnens evne til hurtig omstilling og tilpasning til kundernes ønsker gør at flere og flere forretninger kommer til Køge.

Forventninger til fremtiden

I Køge Havn fejler tiltroen til fremtiden heller ikke noget; forventningen er en stabil vækst i de kommende år, i takt med at havenes udvides samtidig med at Køge Havn nu kan tilbyde en vanddybde på 9,5 meter.

Thomas Elm Kampmann, der er direktør for Køge Havn og Skandinavisk Transport Center ser frem til at Køge Havn i 2019 kan begynde at tage nye kajafsnit i brug, og siger i denne forbindelse:

- Køge Havn har længe være ekstremt presset på plads og har måtte udskyde håndteringen af nye kunder og produkter - Nu ser det endelig ud til at vi kan begynde at udvikle nye forretningsområder og tilbud på den blå motorvej.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125