23948sdkhjf

Spaden i jorden i Greve

Logicenters tager første spadestik til ny crossdock-terminal.

14. marts tog ejendomsudviklingsselskabet Logicenters første spadestik i etableringen af en ny crossdock-terminal i Greve, som transportvirksomheden Bring Danmark vil leje størstedelen af.

Ejendommen vil være en af de første moderne crossdock-terminaler af sin type. Med sin ekstra højde muliggøres toetagers sortering og med 2.000 kvadratmeters mezzanine-kontor fremtidssikres ejendommen på lang sigt, lyder det fra Logicenters.

- Logicenters stræber altid efter at være på forkant med denne type ejendomsudvikling og denne bygnings specifikationer kendetegner en moderne logistikejendom. Vi er stolte af at bygge en crossdock-terminal, som afspejler morgendagens logistik, især når det er i en så

vigtig lokation som Greve, siger Matthias Kettelhoit, kommerciel chef hos Logicenters.

Ejendommen vil have en tydelig bæredygtig profil, hvor blandt andet solceller vil blive installeret på taget. Derudover bliver sikkerheden for de ansatte også højt prioriteret med en gangbro, som sikkert skal lede fodgængere fra parkeringspladsen til mezzanine-kontoret, hvilket betyder, at man helt undgår, at gående skal krydse lastbiltrafikken.

Terminalen forventes afleveret til sin nye lejer i 2020.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188