23948sdkhjf

Dansk Metal-ros til trafikudspil

Vil gavne produktiviteten, lyder det.

Dansk Metal ser gode takter i regeringens og Dansk Folkepartis infrastrukturudspil, parterne lancerede onsdag. Fagforeningen håber, at man i et bredt forlig kan sikre fremtidens infrastruktur til gavn for beskæftigelsen og produktiviteten.

- Vi spilder ufattelig meget tid på at sidde i kø i Danmark. Det hæmmer væksten i samfundet, da folk i stedet for at sidde i kø, kunne lave noget produktivt. Derfor er jeg også glad for både det udspil regeringen og Dansk Folkeparti fremlægger i dag, og det udspil Socialdemokratiet lancerede for nylig. De to udspil er et godt udgangspunkt for, at enderne kan mødes i en bredt forankret aftale, som vil være til gavn for Danmark, siger forbundsformand for Dansk Metal, Claus Jensen.

- Vi er jo i skarp erhvervsmæssigkonkurrence med vores nabolande, og det er da klart, at virksomhederne ikke vil investere i de områder, hvor det kan være svært og bøvlet at komme til og fra. For nogle vil nye investeringer i vores infrastruktur betyde en time mere sammen med familien, mens andre vil kunne lægge en ekstra time på arbejde til gavn for virksomhederne og produktiviteten. Begge dele må siges at være positivt for den enkelte og for samfundet, siger Claus Jensen, der har en klar opfordring til det nye folketing efter det kommende folketingsvalg:

- Vi ved at presset på vores motorvejsnet er steget med cirka 30 procent siden 2010. Det skriger til himlen på nye investeringer, og det burde være en hovedprioritet for en kommende regering – uafhængig af farve og konstellation, siger Claus Jensen.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14