23948sdkhjf

- Forbered jer på hård brexit

Dachser rådgiver kunderne.

Dachser har mistet troen på, at EU og Storbritannien indgår en aftale inden den skæbnesvangre dato 29. marts, hvor kongeriget træder ud af EU-samarbejdet.

Derfor opfordrer den tyske transportkoncern nu kunderne til at forberede sig på en hård brexit, skriver Dachser i selskabets nyhedsbrev.

”Vi er nået til det punkt, hvor virksomheder systematisk må begynde at lægge planer for at forberede sig på alle scenarier. Det største problem er told”, lyder det fra Dachser.

UK’s vigtigste ro/ro-havn i Dover modtager op mod 10.000 lastbiler om dagen fra franske Calais og Dunkirk, mens 1,6 mio. lastbiler årligt passerer Eurotunnellen, og der er ingen alternativer til de flaskehalse.

- Vi anbefaler, at vores kunder begynder at forberede sig på et potentielt hårdt brexit, siger Wolfgang Reinel, managing director European Logistics North Central Europe hos Dachser.

Toldklarering

Gennem de sidste par måneder har DACHSER truffet omfattende forberedelser til Storbritanniens udtræden af EU. I forbindelse med toldklarering kan kunderne trække på ekspertise og ressourcer i logistikudbyderens netværk, lyder det fra Dachser.

- Usikkerhed er uundgåelig inden for logistik. Brexit er en udfordring, som Dachser er klar til at håndtere. Storbritannien er og vil fortsætte med at være en vigtig del af Dachsers europæiske netværk. Vi oplever konstant vækst der, og trods de forstyrrelser, et brexit vil forårsage, forventer vi, at denne positive tendens vil fortsætte for vores afdeling i Storbritannien, siger Wolfgang Reinel. /anga.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125