23948sdkhjf

Volvo-dele i Dachser-trailere

Nyt tysk-svensk logistiksamarbejde.

Den tyske logistikkoncern Dachser har indgået samarbejde med den svenske bilproducent Volvo.

Dachser vil fremover stå for transporten af Volvos reservedele fra Torslanda uden for Gøteborg til Dachser Sweden AB’s filial i Gøteborg ved hjælp af to specialbyggede megatrailere, der er en ny investering hos Dachser. Fra lageret i Gøteborg fragtes reservedelene videre til Volvos forskellige lagre i Tyskland.

Samarbejdet er allerede påbegyndt, og de to nye Dachser-trailere kører allerede frem og tilbage mellem Volvo Cars og Dachser som en shuttle. Fremover vil der køre en shuttle mellem Volvo og Dachser seks gange om dagen.

Carl-Johan Westas, branch manager for Dachser Swedens filial i Gøteborg:

- Vi har skabt et virkelig spændende og unikt koncept til Volvo. Vi har arbejdet intensivt for at optimere Volvos leveringskæde for reservedele, og jeg glæder mig til at se, hvilken forskel vi kan gøre med dette samarbejde, siger han.

Shuttleservice og ”kaoslæsning”

Som en del af oplægget til Volvo Cars tilbyder Dachser desuden såkaldt ”kaoslæsning”. Det indebærer, at Volvo fra sin distributionsterminal i Gøteborg kan læsse en hel Dachser-trailer ad gangen til vilkårlige lande, i takt med at de lukker og pakker ordrerne. Bagefter bliver godset – Volvos reservedele – kørt til Dachsers terminal i Gøteborg, hvor det bliver sorteret og transporteret videre til Volvos lagre i Tyskland.

René Sidor, managing director for Dachser Nordic A/S:

- Vi giver Volvo Cars et setup, der er skræddersyet til deres logistikbehov. Med unikke koncepter som for eksempel kaoslæsning får Volvo en sammenhængende logistikløsning, siger han. /anga.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111