23948sdkhjf

Rekordår i Heathrow

Ny milepæl: Over 80 mio. passagerer.

Med 80,1 mio. passagerer i 2018 slog Heathrow Airport ny passagerrekord efter nu otte år med konstant vækst i passagertallet. Den nye milepæl var en vækst mod 2017 på 2,7 procent.

Dermed fastholder den engelske hovedstadslufthavn positionen som Europas travleste – og verdens 7. travleste – passagerlufthavn.

Omsætningen steg 3 procent til næsten 3 mia. pund – cirka 25 mia. kr., mens antallet af ruter til Kina fordobledes til 12.

John Holland-Kaye, administrerende direktør i Heathrow Airport:

- 2018 var det bedste år nogensinde i Heathrow. Vi blev stemt på som den bedste lufthavn i Vesteuropa af passagererne, samtidig med at vi nedsatte omkostningerne. Vi øgede sikkerheden og lukkede lønforskellen mellem mænd og kvinder. Vi blev udnævnt til ”Årets ansvarlige virksomhed” og vandt et overvældende flertal i parlamentet om udvidelse af Heathrow. Vi forventer fortsat at åbne den nye landingsbane i 2026. Jeg er meget stolt over det fremragende arbejde udført af 76.000 kollegaer på tværs af lufthavnen, der arbejder til gavn for Storbritannien, siger han. /anga.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.656