23948sdkhjf

Nærmer sig målet på 10.000 lastbiler

Girteka fortsætter udvidelserne i Polen.

Den litauiske transport- og logistikkoncern Girteka Logistics fortsætter sine udvidelser i udlandet med indvielsen af en ny base i Polen.

Den nye base i Poznan beskrives af selskabet som endnu et vigtigt skridt i at opfylde målet om kraftig ekspansion med 10.000 lastbiler og 20.000 chauffører i 2021.

Donatas Načajus, transportdirektør i Girteka Logistics:

- Vi planlægger at have flere end 300 lastbiler registreret i Poznan i år og omkring 750 chauffører – alt sammen en del af styrkelsen af vores transportnetværk på tværs af Europa.

Den nye base får sin egen ”Driver Training Academy”, hvor chauffører vil modtage undervisning for at udvikle deres evner inden for sikker og økonomisk kørsel. Lignende træningsakademier er oprettet ved Girtekas vigtigste transportbaser i Vilnius, Šiauliai og Smolensk.

- Poznan er ideel på grund af den geografiske beliggenhed tæt på den tyske grænse og motorvejen A2 – en af Europas hoved-motorveje. Desuden har Poznan et af Polens bedste tekniske universiteter, hvilket vil give os adgang til en rig mængde af transportstyringsspecialister, der studerer der, lyder det fra Donatas Načajus.

Girteka Logistics blev stiftet i 1996 og er vokset fra én trækker og trailer til 5.600 lastbiler og 5.800 og beskæftiger over 14.000 medarbejdere. /anga.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078